google-site-verification: googlec7dea362d1cfbc3b.html or the following one for loading the Bootstrap library from jsDelivr: -- End of the comment -->

Ritaharjun Autokatsastus

RitaharjunKatsastus_Logo_valkoinen


Ritaharjun katsastuksessa homma hoituu sujuvasti

Ritaharjun katsastus on hyvien kulkuyhteyksien varrella oleva katsastusasema. Sijaitsemme Motonet-korjaamo Lapkaaran ja Motonet-tavaratalon yhteydessä. Ritaharjun katsastuksessa hoituu niin katsastukset kuin autohuollot saman katon alta! Vieressä sijaitsee Ideapark, jossa voit käydä vaikkapa shoppailemassa sillä välin, kun autoasi katsastetaan. Asiakaspalvelu on lähellä sydäntämme, ja meille on tärkeää tehdä autosi katsastamisesta mahdollisimman helppoa ja sujuvaa. Meille on tärkeintä huolehtia asiakkaittemme turvallisuudesta!


Henkilökunta

oulu katsastus

Arto Kankaala

Yrittäjä, Toimitusjohtaja

Puh: 040-8384959

Sposti: arto@kankaala.fi

Toni Riiski

Katsastuspäällikkö

Puh: 040-5079 889

Sposti: katsastus@ritaharjunkatsastus.fi

katsastusasema oulu

Usein kysytyt kysymykset

Voit tarkistaa autosi katsastusajan edellisestä katsastustodistuksesta, rekisteriotteelta tai traficomin verkkosivuilta.

Katsastuksessa menee aikaa noin 20-30 minuuttia. Voit odotellessasi esimerkiksi juoda kupposen lämmintä kahvia viihtyisissä asiakastiloissamme. 

Tarkista ainakin nämä asiat ennen katsastusta:

1. Auton pakollisten maksujen ajantasaisuus: ajoneuvovero ja vakuutusmaksu.

2. Rengaspaineet ja renkaiden urasyvyys.

3. Valojen toimivuus.

4. Jarrujen toimivuus.

5. Vuotaako autosi nestettä jostain?

6. Täytä tuulilasinpesunestettä ja testaa pyyhkijöiden toimivuus.

7. Aja autollasi jonkin verran ennen katsastusta, jottei päästömittaus vääristy.

Mikäli auto ei mene katsastuksesta läpi, jälkitarkastuksessa tarkistetaan ne puutteet, jotka ilmeni määräaikaiskatsastuksessa.

Määräaikaiskatsastuksen viat ja puutteet tulee korjata mahdollisimman pian. Auto tulee tuoda jälkitarkastukseen yhden kuukauden aikana. 

Katsastusta saa tietenkin tulla mukaan seuraamaan! Huomioithan kuitenkin hallissa oman turvallisuutesi, sillä siellä on erilaisia nostimia, koneita ja liikkuvia autoja. Halliin tulevat ovat aina omalla vastuulla.

Tietoa meistä

Palvelumme

Yhteystiedot